Followers

Wednesday, 28 August 2013

hard to say ='(

hmm haip blogger ='( ,,sorry lama xupdate nurul bz,,nurul ada satu persoalan ,,mcam mana kita nak meluahkan apa yang kita rasa kat orang tu tanpa merisaukan apa yang bakal dia rasa,,tanpa risaukan adakah dia akan terluka,,nurul dah tak sanggup nak jaga hati orang ="( tapi hati nurul,,its really hurt really do,,one of my mistake,,nurul tak suka memekak2 suruh nurul wat benda yang nurul xsuka,,tapi nurul akan wat jugak untuk tutup mulut dia sebab nurul tak suka orang bsing2 kat nurul,,i really hate that part,,please pikir hati saya.,, saya takkan cakap tapi pikir sendri,, klau saya brtkr mood jgn tnya knp,, refresh ap yg awk dah wat ltak diri awk kat tmpat sya then rase sndri ap yg sya rse,, its hurt,,tapi nak biarkan org lain bhagia kita kna wat pgorbanan biar pon mlibatkn prasaan kita sndri,, ="(tears please don't come down please please

No comments:

Post a Comment