Followers

Friday, 2 August 2013

mAaF mEmAaFi ^^

Hello And Assalamu'alaikum.. >_<
hmm Nurul nak cerita pasal maaf ,,
tahu tak kalau kita selalu memaafkan orang hati kita akan rasa lebih tenang dan lega,,
sama jugak kalau kita mintak maaf dengan someone yang kita dah buat salah then mereka maafkan kita,,
tak caye ??
cuba kawan2 try,,
kalau ada problem dengan sesiapa jumpa mereka then duduk berbincang,,
once awk rasa macm awk slah then awk mnx maaf,,
dan awk pon kna maafkn dy,,
kita kena selalu mnx maaf dn memaafkan sebab kita xtahu sama ada esok itu masih ada untuk kita atau tak ^^,,
believe in me,, after that your heart will feel relieve and peace ,, u should try,, 
tapi klau kwn2 rase tak mampu nak berhadapan dengan mereka,, 
actually tu bukan tak mampu tapi awk belum sedia,,
apa yg awk kna buat kumpul kekuatan ,, 
mntak Allah kuatkan semgt awk utk berhdapan dgn diorg,,
In Sha Allah awk akan jadi lebih kuat ,,
hehe ok lah sampai sini jer ok ??
nanti kita cerita lagi,,
oh sblum nurul lupa,, tq my dear sbb maafkan saya ^^

good night readers ^^,, Assalamu'alaikum.. 
XOXO nurul 

No comments:

Post a Comment