Followers

Saturday, 7 September 2013

menahan air mata

lame kita xupdate blog nie.,, semalam nurul hantar abang dgn akak nurul dkt klana jya,,dyorg nak g haji,,entah kenapa nurul rasa hati nurul nie sayu sangat,,rase sebak jer pdahal sblum nie pnah je anta abg dgn akk tri ,,tpi mngkin sbb dyorg rpt dgn nurul n nurul syg dyorg sgt2 mmbuatkn hati nurul sebak,,nurul tahan rase sdeyh sbb klau nurul nanges mesti ibu pon akan nanges so kita diam2 je t da sorg2 bru nanges hehe,,, agy pon nurul da jnji dgn some1 yg nurul xkan nanges,, dy xbagy nurul nanges sbb dy kta smpai bla na nanges jer,, nurul kena bljr jady kuat,,thanks to him,, hmmmmasih terasa lagi sebak dan sayu tu,,kawan2 doakan abang dan kakak nurul selamat pergi n selamat balik kay,, ? n smoga mreka mndpt haji mabrur,, love u big bro and big sis =")

No comments:

Post a Comment